Telefonisch Debiteurenbeheer

Heb jij een hekel aan debiteuren bellen? Ben je er niet goed in? Of heb je er simpelweg gewoon geen tijd voor?

BMK Debiteurenbeheer verzorgt telefonisch debiteurenbeheer op een professionele manier en haalt optimaal rendement uit deze telefoongesprekken. Onze specialisten zijn getraind in telefonisch debiteurenbeheer en weten debiteuren op de juiste manier te triggeren om facturen te voldoen. De specialisten zullen geen dwingende toon aanspreken, maar weten door hun ervaring toch een overtuigende manier van telefonisch debiteurenbeheer toe te passen.

In naam van jouw bedrijf

Met telefonisch debiteurenbeheer door BMK Debiteurenbeheer, zullen onze specialisten debiteuren benaderen vanuit jouw bedrijf. De debiteur denkt dus dat hij of zij een medewerker van jouw bedrijf aan de lijn heeft. Dit zorgt ervoor dat debiteuren niet direct schrikken door de tussenkomst van een externe partij en het gesprek dus soepel verloopt.

Wanneer je start met telefonisch debiteurenbeheer zullen we goed luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Ieder bedrijf wil hun klanten namelijk op een bepaalde manier benaderen. Hiermee zullen wij dan ook rekening houden tijdens het telefonische debiteurenbeheer.

Wil je meer weten over telefonisch debiteurenbeheer uitbesteden? Vraag onze klantenservice voor meer informatie!

Debiteurenbeheer uitbesteden

Koppel elk boekhoudsysteem met ons systeem en bepaal zelf de opvolging van openstaande facturen.
Contact opnemen040-2454045